Företaget

Företaget etablerades i november 2009. Det drivs som enskild firma av Pär Hansson, som har lång erfarenhet som byggnadsarbetare.

Exempel på projekt som slutförts är butiksreparationer åt Castor förvaltnings AB i Sundsvall, utbyggnad av verkstadslokaler, tvättstugerenovering i Elfportens hyreshus i Indal, brädfodring av bostadshus, samt köksrenovering och fönsterbyten hos privatpersoner i Liden-Indalsområdet.

Vintern och våren 2011 står Pär Hansson Bygg för nyproduktion av en Fiskarhedenvilla med tillhörande garage och stallbyggnader. Ett annat pågående projekt är reparationer efter vattenskada på uppdrag av försäkringsbolaget Dina Färsäkringar, samt flyttning och ombyggnad av en timmerlada till fritidshus.

Tidigare har Pär Hansson arbetat som anställd på både små och stora företag; SIAB, NCC, REKAB, Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri och ILFAB. Bland annat har han medverkat i bygget av de nya säkerhetsfängelserna i Saltvik, Härnösand och Hall, Södertälje, bygget av köpcentret Birsta City och nyproduktion av Björn Dählies lägenheter i Åre.

Har även gedigen erfarenhet av kundkontakter inom snöskoter och fyrhjulings-branschen, genom flera år som butik- och serviceansvarig på NCM Systemservice i Sillre, Liden.

Innehar yrkesbevis från bygg- och anläggningsteknisk utbildning på Västermalms gymnasium i Sundsvall.

Kontakt: Pär Hansson  •  par@hanssonbygg.se  •